perjantai 1. marraskuuta 2013

Inspiraatiota Pinterestistä!Pinterest on ehtymätön inspiraation lähde saippuan tekoon. Saippuaan keskittyneitä kokoelmia on lukemattomia. Kuvista löytyy hyviä ideoita, mutta myös esimerkkejä siitä miten saippuanteko ei aina ihan onnistu!

Yleisesti saippuaan erikoistuneiden kokoelmien lisäksi Pinterestistä löytyy kymmenittäin kokoelmia, jossa on vain käsintehtyä saippuaa ja voiteita. Monissa näissä on mukana valmistusohjeet tai linkki valmistusohjeisiin. Netistä löydetyissä ohjeissa muista aina tarkistaa, mikä mittayksikkö resepteissä on käytössä!

Muiden saippuakokoelmien joukossa on myös Suvin ja minun kokoelma nimeltä Soapy Stuff, johon olemme keränneet omia saippuoitamme sekä muiden saippuantekijöiden hyviä ideoita.

2 kommenttia:

 1. Ihania suloisia saippuoita! Ajattelin itekin tehdä kesäkirppistä varten jo hyvissä ajoin saippuoita myyntiin. Jos osaisi, niin tommosia olis kiva yrittää :D

  http://maatuskamummo.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nooraaa! Lisää ideoita ja reseptejä löydät myös meidän englanninkielisestä blogistamme: http://happytinybubbles.blogspot.fi/

   Poista