keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Aloe Veraa, kookosmaitoa ja appelsiinin kukan eteeristä öljyä!Kuvassa on uusin saippuamme! Se on tehty erityisesti ikääntyvälle ja kuivalle iholle. Saippuan pohjana on 100% oliiviöljysaippua, joka on tällä kertaa veden sijasta tehty kookosmaitoon.

Oliiviöljysaippua on äärimmäisen hellävaraista, mutta sellaisenaan se on minun makuuni hiukan liian vähän vaahtoavaa. Kookosmaitoon tehtynä saippua on yhtä mieto, mutta kookosmaidon ansiosta siihen tulee runsas kermainen vaahto. Tehdäkseni saippuasta vieläkin hoitavamman, lisäsin siihen Aloe Veraa. On ihanaa ajatella, että myös kuningatar Kleopatra on käyttänyt Aloe Veraa kauneudenhoidossa :)

Saippuan tuoksuksi valitsin Nerolin eli appelsiinin kukasta saatavan eteerisen öljyn, koska sen sanotaan auttavan ryppyihin ja muihin iho-ongelmiin. Neroli on yksi kaikkein arvokkaimmista eteerisistä öljyistä ja sitä myydäänkin yleensä laimennettuna johonkin muuhun öljyyn. Olen pitkään halunnut kokeilla sitä johonkin saippuaan, mutta ennen tätä mikään ei ole vielä tuntunut aivan niin luksusyhdistelmältä, että olisin halunnut uhrata muutamat kallisarvoiset grammani Nerolia. Laimentamaton Neroliöljy on tosin hyvin riittoisaa. Muutama gramma riitti hajustamaan kohtuullisen kokoisen erän saippuaa! Nerolin lisäksi saippuassa on limen ja patsulin eteeristä öljyä, jotta tuoksu pysyy pidempään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti