sunnuntai 19. elokuuta 2012

Blogihiljaisuus

Olette varmaan huomanneet että blogimme on hiljennyt Heinä-Elokuun ajaksi. Syynä ovat olleet muun muassa...

 ...Lomamatkat...

 ...kesähelteet, tänä kesänä sahara on lahjoittanut lämpöä useampana viikkona, ja täällä Sardiniassa mittari on keikkinut 35-45 asteen välissä melkein koko heinä-elokuun...

...triathlon-kilpailut...

 ...uuden uutukaiset, vielä nimettömät pyykkisaippuat...

 ..."äiti, tee mulle uusi nukke"-vaatimukset...

...Oliiviöljysaippua, joka tehdään aina kesällä.

Olemme vielä muutaman viikon kesätauolla, tarkoituksemme on polkaista blogiin jälleen vauhtia syyskuun aikana. Hauskaa kesän loppua eteläisemmän euroopan asukeille, ja mukavaa syksyn alkua pohjoisempaan eurooppaan!

3 kommenttia:

  1. Mukavaa kuulla teistä! Vai että trialtonistitar!! Kohotan olematonta hattuani. Se teiltä saamani kasvosaippua alkaa olla finito. Kyllä on ollut ihanaa saippuaa. Toivottavasti kuukauden kuluttua saapasmaassa on hieman haaleampaa, sillä en halua valua hiestä sisällä enkä varsinkaan ulkona. Ja meren rantaankin on tunnin ajo moottoritietä! Täytyy viilentyä vain seilomalla suihkun alla.

    VastaaPoista
  2. Mukavaa lomaa! Ja helteitä täälläkin,ihan liikaa....

    VastaaPoista
  3. Siis voi apua! Mà oon kyllà kàynyt sun blogissa joskus vuosia sitten ja silloin ei saippuakàrpànen iskenyt, joten en sitten jàànyt sen kummemmin lukijaksi. Nyt kuinktenkin on tullut himo valmistaa saippuaa ja aivan ihania ideoita on tàmà blogi pullollaan. Ihana se virkattu pesusienikin, huovutetut saippuat ja vaikka mità. Hyvàà halloweenia!

    VastaaPoista