lauantai 7. tammikuuta 2012

Uusi vuosi, uudet kujeet - Anno nuovo, nuovi trucchi


Vuosi on jälleen vaihtunut, ja on aika suunnata katseet uuteen vuoteen, ja sen myötä uusiin saippuoihin!
Vuonna 2011 ehdottomasti suosituimmat saippuamme olivat suomessa Rhassoul, Lemony ja Tea Tree. Italiassa taas parhaiten myivät Laventeli, Bergamotti ja Oliivi. Nämä saippuat pysyvätkin valikoimissamme, mutta sen lisäksi tarkoituksena on kokeilla täysin uusia tuoksusekoituksia, tuunailla vanhoja reseptejä paremmiksi ja totta kai toteuttaa myös asiakkaiden ideoita custom made saippuoiden muodossa.

È arrivato l’anno nuovo, ed è tempo di pensare ai nuovi saponi!
Nel 2011, in Finlandia i saponi più popolari sono stati Rhassoul, Lemony e Tea Tree. In Italia invece sono piaciuti in particolare Lavanda, Bergamotto e Oliva. Così questi saponi rimarranno nella nostra selezione, ma in aggiunta abbiamo in mente di provare nuove miscele di profumi, di ritoccare le vecchie ricette e ovviamente anche di realizzare i saponi richiesti dai nostri clienti con la formula dei saponi “custom made”.


Onko sinulla jokin lempituoksu tai tietty saippuan koostumus jonka haluaisit nähdä kokoelmissamme? Jätä tammikuun 2012 aikana kommentti, jossa kerrot minkälainen olisi sinun unelmasaippuasi. Arvomme kaikkien kommentin jättäneiden kesken paketin suosituimpia saippuoitamme!

Hai un profumo preferito oppure una composizione di oli che vorresti vedere nella nostra nuova selezione 2012? Lasciaci un commento durante il gennaio 2012 descrivendoci il tuo sapone dei sogni. Inserendo un commento, potrai partecipare all’estrazione che premierà uno dei partecipanti con un pacco dei nostri saponi più popolari!

9 kommenttia:

 1. Ihanaa alkanutta vuottaa ! Tuollaiset artisaanisaippuat ovat ihania,täällä on aika paljon sellaisia ,jotka niitä tekevät. Yksi ystäväni teki niitä myyntiinkin,mutta nykyään vain tekee tutuilleen. Ovat ehdottomasti ihanempia kuin kaupan saippuat! Itse pidän eniten sitrus-tuoksuista.

  VastaaPoista
 2. Hyvin vaahtoava, hedelmäinen :)

  VastaaPoista
 3. Mukavaa löytää teidät! :)
  Täytyy tutustua tuotteisiin oikein ajan kanssa.

  Kilpailukin :D Hmmm... Allergisoimaton ja kosteuttava. Mahdoton yhtälö?

  VastaaPoista
 4. Mulle tuli mieleen vaan koivu ja terva kun kesää haikailen :)
  Onko mun suosikki,mentalipto,poistumassa tai poistunut? entä tuleeko eukalyptusta vielä?

  Kiitos ihanista,jo olemassaolevista saippuoista :)

  VastaaPoista
 5. Tykkään eniten oliivisaippuoista. Eivät kuivata ihoa.

  VastaaPoista
 6. Kosteuttava koostumus on hyvä, kaikenlaiset reseptit käyvät, kun vain olisi kirsikan tuoksuista! :)

  VastaaPoista
 7. Hmm... Minä myös tykkään kaikista raikkaista sitruksen tuoksuisista. Jokin marja vois olla kans kiva (mansikka, mustikka jne.)

  VastaaPoista
 8. Unelmasaippuassani on raikas tuoksu luonnosta sekà kosteuttava koostumus. :)

  VastaaPoista
 9. Ti: Tuoksuton oliivisaippua tai tuoksuton suolasaippua ovat allergisoimattomia sekä erittäin kosteuttavia.

  Katja: Mentalipto oli erikoiserä, mutta voisimme kyllä tehdä sitä taas erän lisää... :) Eukalyptusta on toivottu kovasti joten varmasti sitäkin pyöräytän erän jossain vaiheessa. Koivun tuoksuinen olisi mahdollista tehdä luonnollisella tuoksulla, mutta sen eteerinen öljy on todella allergisoivaa, joten siksi sitä ei ole ollut valikoimissamme.

  Titiuu: Kirsikan tuoksuista on valitettavasti mahdollista tehdä vain synteettisellä tuoksulla. Voisin kyllä yrittää selvitellä saisiko jotain eteerisiä öljyjä yhdistelemällä saman tyyppisen tuoksun aikaiseksi.

  VastaaPoista